Mergi la continut
HAPPY CARS & SERVICE

Urmăriți conferința de presă Kia la Salonul Auto Paris 2018:


Marți, 2 octombrie 2018

O APARIȚIE ÎNDRĂZNEAȚĂ:
PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU NOUL KIA
ProCeed & Ceed GT

Design uimitor. Încredere deplină. Inovație remarcabilă. Toate acestea vă așteaptă la standul Kia, iar noi ne pregătim să luăm cu asalt Salonul Auto de la Paris cu o serie de lansări noi ale gamei Kia.

Unde ne puteți găsi:

Zile dedicate presei

Marți, 2 Octombrie:
6:30 am - 7:00 pm

Miercuri, 3 Octombrie:
8:00 am - 8:00 pm

Conferința de presă:

Marți, 2 Octombrie:
11:30 am - 11:45 am

Zile dedicate publicului:

4-14 Octombrie:
10:00 am - 8:00 pm

Program prelungit în fiecare joi și vineri până la ora 10 pm

Locație:

Sala 1 - Stand 231

Mai multe informații

VORBEȘTE DE LA SINE: NOUL KIA PROCEED

Kia Proceed rear closeup
Kia Proceed rear

Noul Kia ProCeed

Bucurați-vă de stilul sportiv încrezător, confortul incredibil și versatilitatea fără precedent: noul Kia ProCeed are o caroserie nouă, îndrăzneață care îmbină DNA-ul dinamic al unui coupé cu versatilitatea unui tourer într-un stil unic. Cu un volum al portbagajului de 594 litri, oferă o capacitate de încărcare mai mare decât multe automobile convenționale compacte de familie - și chiar decât cele din clasele superioare. Tehnologiile inteligente duc confortul, siguranța și implicarea șoferilor la un alt nivel. Alături de toate acestea excelează un design emoțional cu o siluetă de tip shooting brake uimitoare.

DESIGN EXCEPȚIONAL, PERFORMANȚĂ UIMITOARE: NOUL KIA CEED GT

Kia Ceed GT interior
Kia Ceed GT rear

Noul Kia Ceed GT

Combinând aspectul atletic cu motorul T-GDi puternic și impresionant, noul Kia Ceed GT este la fel de fermecător și captivant atât pentru a fi admirat cât și pentru a fi condus. Accentele de culoare roșie atât la interior cât și la exterior evidențiază originea sa sportivă GT, în timp ce interiorul său se mândrește cu finisările de mare calitate, completate de tapițeria din material textil și piele și volanul în forma literei D. Sistemul său de propulsie supra-alimentat turbo oferă o manevrabilitate impresionantă, fiind o adevărată plăcere să fie condus pe orice suprafață de rulare.